Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ayrıldı mı? Ünlü çift peş peşe paylaşım yaptı

Düzenleyen:
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ayrıldı mı? Ünlü çift peş peşe paylaşım yaptı

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in evliliklerinde kriz yaşadığı, hatta Evcen’in evi terk ettiği iddia edildi. İkili iddialara sosyal medya üzerinden jet bir şekilde cevap verdi. Çift, paylaştıkları fotoğrafın altına “Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın” yazdı.

Ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 2017 yılında nikah masasına oturdu. Çift, 2019 yılında oğulları Karan’ı kucağına aldı. Şimdilerde ikinci çocuklarına kavuşmak için gün sayan ikili için ayrılık dedikoduları ortaya atıldı. Evcen ve Karan’ın evliliklerinde kara bulutların dolaştığı iddia edildi.

AYRILIK İDDİALARINA JET CEVAP

Önceki haftalarda koronavirüs atlatan ve oğlu Karan ile karantinaya giren Fahriye Evcen’in evlilikte yaşadıkları gerginlikten dolayı evi terk ettiği öne sürüldü. Söz konusu iddiaya göre oyuncu çift tartıştı, bu tartışmaya Özçivit’in annesi de dahil oldu. İkilinin ayrıldığı iddiaları magazin kulislerine bomba gibi düştü. Konuyla ilgili ünlü çiftten iddialara cevap gecikmedi. Çift Instagram hesabından söylentilere son noktayı koydu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ayrıldı mı? Ünlü çift peş peşe paylaşım yaptı

“BİZİ RAHAT BIRAKIN”

Çıkan haberlerin ardından Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, birlikte mutluluk pozlarını paylaştı. İkili, "Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın” diyerek kavga haberlerini yalanladı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...