Yeşilçam filminden uyarlanan ‘Ah Nerede’ reyting tokadını yedi, final yapıyor

Düzenleyen:
Yeşilçam filminden uyarlanan ‘Ah Nerede’ reyting tokadını yedi, final yapıyor

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ‘Ah Nerede’ dizisi, reytinglerde istediği başarıyı yakalamayınca final kararı aldı. Dizi 7. bölümde ekran macerasına son verecek.

Oktay Çubuk ve Nil Keser 'in başrollerini paylaştığı dizi Ah Nerede, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı ve diziden kötü haber geldi. Yeşilçam uyarlaması yaz sezonu dizisi 'Ah Nerede' ekranlara veda ediyor.

BEKLENEN BAŞARIYI SAĞLAYAMADI

Yeşilçam filminden uyarlanan yaz dizisi 'Ah Nerede' final kararı aldı.  İlk bölümleriyle iddialı başlayan dizi beklenen başarıyı sağlayamadı. Yeşilçam sinemasının kült romantik komedilerinden 'Ah Nerede' filminden ilham alınarak çekilen dizide ‘Ferit’ karakterini Oktay Çubuk,  ‘Zehra’ karakterini ise Nil Keser canlandırıyordu.

7. BÖLÜMÜYLE EKRANLARA VEDA EDECEK

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ekran macerasına çok iddialı bir giriş yapan ‘Ah Nerede’nin final yapacak olması izleyiciyi de üzdü. Dizi, 7. bölümüyle ekranlara veda edecek.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...