EDHO’nun Alpaslan’ı Teşkilat’ta: Emre Yıldırımer sevilen diziye katıldı

Düzenleyen:
EDHO’nun Alpaslan’ı Teşkilat’ta: Emre Yıldırımer sevilen diziye katıldı

MAGAZİN Haberleri

Daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde Alpaslan Çakırbeyli karakterine hayat veren ve adını geniş kitlelere duyuran Yunus Emre Yıldırımer yeni sezonda sürpriz değişikliklerin yaşanacağı Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Ünlü oyuncunun Teşkilat ile imza aşamasında olduğu öğrenildi.

TRT 1’de ekranlara gelen ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi sürpriz transferle gündeme geldi. Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın yer aldığı dizi, son olarak başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un diziye vedasıyla çok konuşulmuştu.

TEŞKİLAT KADROSUNA GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer, yeni sezonda Teşkilat'ta yer almak için imza aşamasına geldi. İki sezon Ankara'da çekilen Teşkilat dizisinin konusu ise 3. sezonunda İstanbul'da geçecek. Yeni sezonda dizinin yönetmen koltuğuna ise Gül Sarılaltın oturacak.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL TEŞKİLAT DİZİSİNDEN AYRILMIŞTI

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Teşkilat’ta beklenmedik bir veda yaşanmış, dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul yeni sezon öncesi sevilen yapımdan ayrılmıştı. Diziden ayrıldığı yönündeki haberlerin gündem olmasının ardından Çağlar Ertuğrul sosyal medya hesabından bir video çekerek hayranlarına seslenmiş ve diziden ayrıldığını resmi olarak açıklamıştı.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...