MasterChef'te gerginlik! Mehmet Şef yarışmacıya sert çıktı: “Burası güzellik programı değil, yemek yarışması”

Düzenleyen:
MasterChef'te gerginlik! Mehmet Şef yarışmacıya sert çıktı: “Burası güzellik programı değil, yemek yarışması”

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Masterchef Türkiye’nin yayınlanan yeni bölümünde gergin anlar yaşandı. Jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya bir yarışmacıya tırnaklarındaki oje nedeniyle tepki gösterirdi. Yarışmacıları bu konuda defalarca uyardıklarını belirten Yalçınkaya, “Burası güzellik programı değil, yemek yarışması” diyerek bağırdı.

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yaptığı Masterchef Türkiye programının son bölümünde yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu.

SERT SÖZLERLE UYARDI

Masterchef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı Yağde’nin tırnaklarını görünce sinirlerine hakim olamadı. Yarışmacı Rağde'nin tırnaklarında oje olduğunu gören Mehmet Yalçınkaya, Rağde'yi sert sözlerle uyardı. Daha önce bu konuda yarışmacıları defalarca ikaz ettiklerini belirten Mehmet Şef, Rağde’ye gösterdiği tepkiyle gündem oldu.

“BÖYLE GELİNMEYECEĞİNİ KAÇ KEZ SÖYLEDİK”

Yemek yaptığı sırada yarışmacının tırnaklarındaki ojeleri fark eden Mehmet Şef, “Sen bir dur! Tırnağında ne var? Git tırnaklarını temizle. Sana bir tane tırnak temizleyici versinler, öyle gel” dedi. Sinirlerini kontrol edemeyen Yalçınkaya “Bu programa ojeyle gelinmeyeceğini kaç kez söyledik? Arkadaşımıza biri yardımcı olsun. Bu neyle temizleniyorsa temizlesin, öyle gelsin. Burası güzellik programı değil, yemek yarışması” diyerek sert çıktı.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...