Ünlü oyuncu Tom Holland bizzat açıkladı: Akıl sağlığım için ara veriyorum

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ünlü oyuncu Tom Holland bizzat açıkladı: Akıl sağlığım için ara veriyorum

MAGAZİN Haberleri  / AA

Dünyaca ünlü genç oyuncu Tom Holland sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerini üzecek bir açıklamada bulundu. 26 yaşındaki oyuncu akıl sağlığı için sosyal medyaya ara verdiğini duyurdu.

Oyuncu Tom Holland akıl sağlığını korumak için sosyal medyayı terk etti. Üstelik bu açıklamasını da sosyal medya üzerinden duyurdu. Genç yıldızın bu açıklamaları sonrası hayranları üzütüye boğuldu. "Örümcek Adam"ı canlandıran Tom Holland, bu kararı akıl sağlığına "zararlı" olabileceğini düşündüğü için verdiğinin de altını çizdi.

AŞIRI UYARICI VE BUNALTICI

BBC’nin haberine göre, Holland, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Instagram ve Twitter'ı "aşırı uyarıcı" ve "bunaltıcı" bulduğunu dile getirdi. 26 yaşındaki İngiliz oyuncu, sosyal medyada kendisi hakkında yazılanları okuduğunu, yazılanlara kendini kaptırdığını ve bunu akıl sağlığına çok zarar verdiğini söyledi. Holland, "Bu yüzden bir adım atma ve sosyal medya uygulamasını silme kararı aldım." ifadesini kullandı.

INSTAGRAM'DA 67 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİSİ VARDI

Bir süredir sosyal medya hesaplarında aktif olmayan Holland’ın sosyal medyaya ara verme kararı sevenlerinin bir kısmı tarafından üzüntü ile karşılanırken diğer kısmı ise bu durumu "akıllıca bir hareket" olarak nitelendirildi. Holland'ın, Instagram'da 67 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...