Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Petek Dinçöz’den kına gecesi: Arkadaşlarıyla göbek attı

Düzenleyen:
Petek Dinçöz’den kına gecesi: Arkadaşlarıyla göbek attı

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Petek Dinçöz, çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile bu akşam nikah masasına oturuyor. Ünlü isim düğün öncesi kına gecesi yapmayı ihmal etmedi. Dinçöz ve arkadaşları eğlenceli geceden görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Manken, oyuncu ve şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında hayatını iş insanı Serkan Kodaloğlu ile birleştirmişti. Dinçöz’ün bu evliliğinden oğlu Aslan dünyaya gelmişti. Çift geçtiğimiz Nisan ayında boşandı. 4 ay önce boşanan Petek Dinçöz, çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile bu akşam bir otelde evleniyor.

Petek Dinçöz’den kına gecesi: Arkadaşlarıyla göbek attı

KINA GECESİNDE VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN

Geçen hafta nişan yüzüklerini taktıklarının haberini veren Petek Dinçöz, dün akşam kına gecesi yaptı. Arkadaşlarıyla bir mekanda bir araya gelen Dinçöz, doyasıya eğlendi. Ünlü isim kurtlarını döktükten sonra ellerine kına da yaktı.

Petek Dinçöz’den kına gecesi: Arkadaşlarıyla göbek attı

ÇOCUKLUK AŞKIYLA EVLENİYOR

Mart ayında 8 yıllık evliliğini sonlandıran Petek Dinçöz'ün geçtiğimiz günlerde nişanlandığı Nida Büyükbayraktar, çocukluk aşkı çıkmıştı. Instagram hesabından 17 yaşındayken Büyükbayraktar ile çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Dinçöz, “Bizimkisi bir aşk hikayesi” yazmıştı.

Petek Dinçöz’den kına gecesi: Arkadaşlarıyla göbek attıPetek Dinçöz - Nisa Büyükbayraktar

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...