Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sürpriz veda: Güldür Güldür’ün Bilal’i Onur Buldu projeden ayrılıyor

Düzenleyen:
Sürpriz veda: Güldür Güldür’ün Bilal’i Onur Buldu projeden ayrılıyor

MAGAZİN Haberleri

Show TV ekranlarının fenomen programı Güldür Güldür’den izleyicileri üzen bir haber geldi. Projede yer alan başarılı ismin ayrıldığı iddia edildi.

Ekranların severek izlenen programları arasında yer alan Güldür Güldür Show'da sürpriz bir ayrılık yaşanacağı öne sürüldü.

İddiaya göre BKM’nin sevilen skeç programı "Güldür Güldür Show"un kadrosunda sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

Yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye başlayacak olan projede, izleyicinin severek takip ettiği karakterin projeye vedası konuşulanlar arasında.

Programın yeni sezonunda, Bilal’i canlandıran Onur Buldu’nun olmayacağı öğrenildi. Usta oyuncu yeni bölümleri çekilecek projede yer almayacak.

Sosyal medya hesabından Güldür Güldür Show ekibinin makyözü ile birlikte fotoğrafını paylaşan Onur Buldu’nun paylaşımın altına birçok yorum geldi.

Fotoğrafın altına "Abi, senin için Güldür Güldür Show'u izliyoruz" şeklinde yorumlar gelirken, bazı kişiler ise "Onur Buldu projeden ayrılıyor" diyerek çok konuşulacak iddiayı öne sürdü.

Buldu’nun sevenleri Güldür Güldür’deki ayrılığın çeşitli kaynaklardan doğrulandığını ve ünlü oyuncunun kesin olarak projeden çekildiğini belirtti.

Başarılı oyuncunun Exxen'de yayınlanacak olan yeni dizisi nedeniyle kadrodan ayrıldığı konuşuluyor.

Öte yandan konuyla ilgili programın yapımcısı ve Onur Buldu’dan resmi bir açıklama gelmedi. Durum, ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...