Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hadise boşanma davası açmıştı… Mehmet Dinçerler'den sürpriz hamle geldi

Düzenleyen:
Hadise boşanma davası açmıştı… Mehmet Dinçerler'den sürpriz hamle geldi

MAGAZİN Haberleri

Dört ay önce nikah masasına oturan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Söz konusu iddiaların ardından Hadise sessizliğini bozarak bir açıklamada bulunmuştu. Tüm sosyal medya hesaplarını kapatarak sessizliğe gömülen ve erkek arkadaşlarıyla Rodos’a giden Dinçerler’den ise sürpriz hamle geldi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin mutluluğu uzun sürmedi. Hadise'nin milyonluk evlilik yüzüğünden, Dinçerler'in iflas etmesine kadar çeşitli haberlerle sık sık konuşulan çift bu defa boşanma haberleriyle gündeme geldi.

“MEHMET’E HAYATINDA MUTLULUKLAR DİLERİM”

Kısa süreli sessizliğin ardından ünlü şarkıcı Hadise 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti ve Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. Hadise, konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI AÇTI

Boşanma haberlerinin ardından 3 erkek arkadaşıyla Rodos'a giden iş insanı Mehmet Dinçerlerden sürpriz bir hamle geldi. Dinçerler, bir süre önce kapadığı sosyal medya hesaplarını açtı. Kişisel bir paylaşım yapmayan isim, işleriyle ilgili art arda hikaye paylaştı.

Öte yandan Dinçerler’in, Hadise ile boşanma haberlerinin ardından takipçi sayısının azalması da dikkat çekti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...