TRT World ABD seçimlerini dünyaya duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TRT World ABD seçimlerini dünyaya duyurdu

MEDYA Haberleri  / AA

Türkiye'nin ilk uluslararası İngilizce yayın yapan haber platformu, ABD başkanlık seçimlerini eş zamanlı olarak İstanbul merkezli stüdyolarından yayınladı.

Uluslararası yayın deneyimini ve kalitesini çok kısa bir sürede en üst düzeye çıkaran TRT World, ABD başkanlık seçimini, dünyanın yaklaşık 150 farklı noktasından yaptığı canlı yayınlar, özel röportaj ve grafik destekli içeriklerle ekranlara taşıdı.

Köklü küresel haber medya kanallarına, görsel, içerik ve kapsam açısından fark yaşatan bir performans sergileyen TRT World, aynı performansı, Donald Trump'ın zaferiyle sonuçlanan seçimin ABD ve dünya politikası açısından oluşacak etkilerini alanlarında uzman politika analistleriyle değerlendirmede de sergiledi.

"Trump'ın başkanlık koltuğuna oturması ne ifade ediyor?", "ABD'nin Ortadoğu politikası nasıl şekillenecek?", "Türkiye-ABD ilişkileri Trump'la birlikte nasıl ivme kazanacak?" gibi sorular uzman konuklarla derinlemesine konuşuldu.

TRT World'ün sosyal medya platformlarından yaptığı yayınlar, ABD'den de takip edildi. TRT World'ün seçim özel yayını sadece TV ekranlarına değil, dijital platformlara da taşındı. Facebook, Youtube ve Periscop'tan paylaşılan yayınlar dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişiye ulaştı. Bu platformlardan yapılan yayınlar ABD'de dikkat çekici oranda takip ve beğeni aldı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...