Kırgızistan'dan AA'ya ödül

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kırgızistan'dan AA'ya ödül

MEDYA Haberleri  / AA

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığınca iki ülke ilişkilerine yapıcı katkılarından dolayı Anadolu Ajansı'na (AA) ödül verildi.

Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda, 1993'ten bu yana Bağımsızlık Resmî Gazetesi'nin ilk yayımlanmasının yıl dönümü olarak kutlanan 7 Kasım Enformasyon ve Matbaa Günü öncesinde ödül ve kutlama programı düzenlendi.

Başbakan Sapar İsakov, törende gazetecilerin basın bayramını kutladı.

İsakov, şunları kaydetti:

"Kırgız hükümeti, ülke sorunlarını açıkça duyuran gazetecilerin emeğini takdirle karşılıyor. Biz her zaman diyaloğa ve ortak çalışmaya açığız çünkü bizim ortak hedefimiz var. O da her vatandaşın hak ve menfaatlerini koruyan güvenli ve müreffeh bir devlet kurmaktır."

Törende Cumhurbaşkanlığı İdaresi Başkanı Almazbek Üsenov, Kırgızistan-Türkiye ilişkilerine yapıcı ve verimli katkılarından dolayı AA'ya teşekkür belgesi verdi.

Ödülü AA Kırgızistan muhabiri Nezir Aliyev aldı.

Programa Üsenov ve İsakov'un yanı sıra Sosyal Demokrat Partisi Teşkilatı Başkanı Farid Niyazov, yerli ve yabancı medya kuruluşların yöneticileri katıldı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...