ŞOK Market 10 Ekim Aktüel İndirim Ürünler Kataloğu | ŞOK Market katalog ürünleri listesi

Düzenleyen:
ŞOK Market 10 Ekim Aktüel İndirim Ürünler Kataloğu | ŞOK Market katalog ürünleri listesi

MEDYA Haberleri

Türkiye’nin en büyük marketler zincirinden biri olan ŞOK, hafta içi ve haftasonu 1’er adet olmak üzere haftada 2 tane ŞOK Aktüel kataloğu yayınlıyor. Yayınladığı ŞOK Aktüel kataloglarıyla birlikte her ihtiyaca en uygun fiyatlarla cevap vermeye çalışıyor. ŞOK Aktüel kapsamında marketlere gelen ürünler stoklarla sınırlı olarak geldiğinden dolayı, bittiğinde tekrardan stok yenilenmesi yapılmıyor. Belirtilen 10 Ekim – 16 Ekim 2018 tarihleri arasında herhangi bir ürün tükenirse, tekrardan satışa çıkarılmayacak. Bundan dolayı ihtiyacınız olan ürünü ŞOK Aktüel başlangıç tarihi olan 10 Ekim’de talep ve yoğunluk fazla olmadan almanız, sizin yararınıza olacaktır.

ŞOK Market 10 EKİM Aktüel İndirimli Ürünler Kataloğu | ŞOK Market Katalog.... Türkiye’nin en büyük marketler zincirinden biri olan ŞOK, hafta içi ve haftasonu 1’er adet olmak üzere haftada 2 tane ŞOK Aktüel kataloğu yayınlıyor. Yayınladığı ŞOK Aktüel kataloglarıyla birlikte her ihtiyaca en uygun fiyatlarla cevap vermeye çalışıyor. ŞOK Aktüel kapsamında marketlere gelen ürünler stoklarla sınırlı olarak geldiğinden dolayı, bittiğinde tekrardan stok yenilenmesi yapılmıyor. Belirtilen 10 Ekim – 16 Ekim 2018 tarihleri arasında herhangi bir ürün tükenirse, tekrardan satışa çıkarılmayacak. Bundan dolayı ihtiyacınız olan ürünü ŞOK Aktüel başlangıç tarihi olan 10 Ekim’de talep ve yoğunluk fazla olmadan almanız, sizin yararınıza olacaktır.

ŞOK 10 EKİM İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ BURADA- TIKLA

Group Elektrikli Çelik Su Isıtıcısı

10 Ekim ŞOK Aktüel kataloğunun ilk ürünü “Group” markalı elektrikli çelik su ısıtıcısı oluyor. 1 Ay içerisinde en az 2 ŞOK Aktüel kataloğunda yer alan bu ürüne talep çok yoğun. Tamamı paslanmaz çelikten üretilen gövdesi, 1500 Watt’lık yüksek performans gösteren gücüyle öne çıkan elektrikli çelik su ısıtıcısının su haznesi 1.8 litre.

Üründe su kaynadığı anda otomatik olarak kendini kapatma özelliği bulunuyor. Bunun yanı sıra eğer aşırı ısınma durumu olursa, su kaynamadan da kendini kapatabilir. Çünkü aşırı ısınmalarda yanma, patlama gibi durumlar meydana gelebilir. Bu yüzden ŞOK Aktüel kataloğundaki bu ürünü alırken korkmanıza gerek yok. Her türlü emniyet sistemi bulunuyor. Yine gövdesi gibi rezistansı da paslanmaz çelikten imal edilmiş ve gizli. ŞOK aktüel kataloğunun öne çıkan bu ürünü 2 yıl boyunca garantili olarak satılıyor. Fiyatı ise 49.90 TL. 

Aile Boyu Çaydanlık
ŞOK Aktüel kataloğunun diğer bir ürünü ise aile boyu çaydanlık oluyor. 1.4 demlik bölümü, 1.85 litrelik su haznesiyle öne çıkan ürünün soft touch kulası var. Tamamı paslanmaz çelikten imal edilen ŞOK Aktüel kataloğunun öne çıkan ürünlerinden olan aile boyu çaydanlık elektrikli çelik su ısıtıcı ile aynı fiyata satılıyor. 49.90 TL fiyatı bulunuyor. Ürünü 6 taksitle de alabiliyorsunuz. Kredi kartına taksit imkanı var. 6 taksit yaptırdığınızda aylık olarak 8.32 TL ödeme yapmak durumunda kalıyorsunuz.

Mutfak Ürünleri
ŞOK Aktüel kataloğunda her zaman olduğu gibi yine mutfak ürünleri ön plana çıkıyor. Paşabahçe ve Paşabahçe’nin alt markası olan Borcam imzaları taşıyan bu ürünlerin fiyatı çok uygun.

Paşabahçe imzalı Snowbox saklama kabı ŞOK Aktüel kataloğundaki mutfak ürünlerinden ilk sırada geleni oluyor. ŞOK Aktüel kataloğunda 9.95 TL fiyatı bulunan bu ürünün toplam saklama haznesi 1200 cc. Kışın gelmesiyle birlikte saklama kabında saklanması gereken ürünleri koyabileceğiniz bu saklama kabı kalite noktasında sizi çok memnun edecektir.

Diğer bir ŞOK Aktüel ürünü ise yine Paşabahçe imzalı 6’lı çay bardağı oluyor. 160 cc ölçüsü bulunan ince belli uzun çay bardağı seti yemek masalarınıza hoş bir görünüm katacaktır. Ayrıca tutuş açısından da çay içerken ayrı bir zevk almanıza vesile olacaktır. Bu ürün de ŞOK Aktüel kataloğunda 9.95 TL’ye satılıyor.

Borcam Yuvarlak tepsi ise ŞOK Aktüel kataloglarının vazgeçilmezi oldu. 2950 cc alanı bulunan yuvarlak tepsi, kek, pasta, börek, çörek yaparken en büyük yardımcılarınızdan birisi olacak. Yüksek ısıya dayanıklı olan bu ürünün ŞOK Aktüel kataloğu kapsamında fiyatı 14.90 TL

Bu mutfak ürünlerinin yanı sıra yine ŞOK Aktüel kataloğunda 2’li çerezlik ön plana çıkıyor. Sade şeffaf görünümdeki 2’li çerezliğin fiyatı ise çok uygun. 5.95 TL’ye satın alabiliyorsunuz. ŞOK Aktüel kataloğu mutfak ürünleri bu şekilde.

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...