MasterChef Türkiye'de büyük değişiklik! Finalistler bir bir belirleniyor

Düzenleyen:
MasterChef Türkiye'de büyük değişiklik! Finalistler bir bir belirleniyor

MEDYA Haberleri

TV8 ekranlarının fenomen haline gelen yarışması MasterChef Türkiye, 5 Kasım akşamı yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Her hafta bir yarışmacının veda ettiği programda bu hafta büyük bir değişikliğe imza atıldı. Bu hafta, MasterChef Türkiye'de eleme yok! MasterChef Türkiye yarışmacılarından birisi bu hafta finale kalmayı garantileyecek! Birbirleri ile kıyasıya rekabete giren yarışmacılardan hangisi adını finale yazdıracak? 5 Kasım MasterChef Türkiye bölümünde neler oldu?

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye'de değişikliğe gidildi. MasterChef ünvanı için yarışan isimlerden her hafta bir kişi eleniyordu. Ancak bu hafta formatta değişikliğe gidildi! Bu haftanın kazanan ismi adını finale direkt olarak yazdıracak. Peki MasyerChef Türkiye'de dün akşam neler oldu? MasterChef Türkiye'de adını finale yazdırmayı garantileyen isim belli oldu mu? MasterChef jürileri bu kararda etkisi oldu mu? İşte merak edilen detaylar...

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BÜYÜK DEĞİŞİKLİK!

MasterChef Türkiye'de öncelikle takım kaptanları belirlendi. Kaptanlık yarışının ardından takım her hafta olduğu gibi kırmızı takım ve mavi takım olarak ikiye ayrıldı. Kazanan takım mavi takım oldu ve finale bir adım daha yaklaşan isimler, mavi takım üyeleri oldu. MasterChef jürisi yarışmacılara belirli bir yiyecek sundu ve bu yiyeceğin içindeki ürünleri tek tek bilmelerini istedi. Mavi takım üyelerinin kendi arasında yaptığı yarışın sonunda galip gelen isimler Hakan ve Burcu oldu.

Bu sonuçla birlikte Hakan ve Burcu final haftasına adım atmak için büyük bir şans elde ettiler! MasterChef Türkiye'de final haftasına adım atan isim 6 Kasım bölümüyle birlikte belli olacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE 6 KASIM BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

MasterChef 6 Kasım bölümüne dair fragman yayınlandı! Fragmanda gerçek bir mutfakta gerçek müşterilere yemek hazırlayan yarışmacıların zor anları yayınlandı. Şefleri ile mutfakta zor zaman geçiren yarışmacılar, sonrasında stüdyoda birbirleriyle yarışarak finale giden isim olmak için ter dökecekler!

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...