Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim birinci oldu? 18 Ocak 2019 Gelinim mutfakta kim elendi?

Düzenleyen:
Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim birinci oldu? 18 Ocak 2019 Gelinim mutfakta kim elendi?

MEDYA Haberleri

Gelinim Mutfakta kim kazandı, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi, elenen yarışmacı kim oldu? Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta gelinlerin ve kayınvalidelerin aldıkları puanlara göre sıralandıkları en düşük puanı alanın elendiği yarışmada bugün neler olacağı merakla bekleniyor. Gelinim Mutfakta elenen gelen kim oldu ve Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu gibi detaylar haberimizde

Gelinim Mutfakta kim kazandı, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi, elenen yarışmacı kim oldu? Gelinim Mutfakta 220. bölüm kim elendi, kim kazandı? Ekranların sevilen ve takip edilen programı 'Gelinim Mutfakta' bu hafta da heyecanlı bölümleri ile ekranlara geldi. Peki haftanın finalinde, 18 Ocak'ta yarışmaya kim veda etti? Çeyrek altın kazanan gelin kim oldu? Gelinlerin yaptıkları yemekleri puanlayan kaynanalar, haftanın birincisini ve elenen ismi belirlemiş oluyorlar. Bu hafta yarışmada neler oldu? 

Hafta finalinde iki yarışmacı gelin aynı puanları topluyor ve altınları bölüşüyorlar! Hangi gelinleri altınları bölüşecek? Hangi gelin yarışmadan elenecek? 

GELİNİM MUTFAKTA 18 OCAK 2019 GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gün değerlendirmesi sonunda; 5 puan toplayan Simge sonuncu oldu. 17 puanla gün birincisi olan Yağnur ise çeyrek altını almaya kazandı. Tüm haftanın totalinde Yağnur ve Simge son ikiye kaldı. 47 puan toplayan Simge ve kayınvalidesi Songül yarışmadan elendi. 64 puan toplayan Yağnur, elenmekten kurtuldu. Sina ve Ezgi ise haftanın birinciliğini paylaştı. Yarışmacılara iki seçenek sundu: Kura çekilecekti veya altınlar bölüşülecekti. Birinciliği paylaşan ikili, altın bilezikleri de bölüştü. İkişer altın nedeniyle gelinler, önümüzdeki hafta altı bilezik için yarışacak.

GELİNİM MUTFAKTA VEDA EDEN YARIŞMACI KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Haftanın en düşük puanını alan 2 gelini Yağnur ve Simge oldu. Haftanın en düşük puanını alıp Gelinim Mutfakta'ya veda eden gelini 47 puanla Simge oldu. Yağnur'un puanı ise 65. Simge arkadaşlarıyla vedalaşıp programa veda etti. 

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim birinci oldu? 18 Ocak 2019 Gelinim mutfakta kim elendi?

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASININ FORMATI NASIL?

Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...