İHA ve TGRT Haber yılın en iyisi

İHA ve TGRT Haber yılın en iyisi

MEDYA Haberleri

Malatya’da bu yıl ‘Altın Kayısı Ödülleri’nin ikincisi gerçekleştirildi. Kongre Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonunda yapılan törene İhlas Medya damga vurdu.

Seçici kurul değerlendirmesi ve halk açık oylaması sonucunda “Yılın En İyi Haber Kanalı” TGRT Haber seçildi. Ödülü kanal adına Program ve Kurumsal İletişim Müdürü Sait İnanç aldı. İnanç “Bu ödülü, 7/24 vatandaşa en hızlı, en dinamik şekilde haber vermek için canla başla çalışan TGRT Haber çalışanları adına alıyorum” dedi. ‘Yılın En İyi Haber Ajansı’ ödülüne de İhlas Haber Ajansı (İHA) layık görüldü. Ödül, Malatya Muhabiri Cahit Özçelik’e verildi. ‘Yaşamımıza Değer Katanlar’ bölümünde ise Altın Kayısı Onur Ödülü Yazar Hayati İnanç’a takdim edildi.

İHA ve TGRT Haber yılın en iyisi
ZAFER POZU

Ödülleri Kırmızı Türk Medya Kurucusu Cengizhan Kaya’nın elinden alan Sait İnanç ve Hayati İnanç, başarılarının devamı için özenle çalışacaklarını söyledi. 

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...