Spiker Özlem Sarıkaya Yurt son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Spiker Özlem Sarıkaya Yurt son yolculuğuna uğurlandı

MEDYA Haberleri  / İHA

Kanser tedavisi gören ve dün hayata gözlerini yuman NTV'nin deneyimli spikeri gazeteci Özlem Sarıkaya Yurt, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Özlem Sarıkaya Yurt'un annesi kızının tabutuna sarılıp, "Güle güle kır çiçeğim, çiçeğini bize bırakıp gitti" diyerek ağladı.

4 yıldır kanser tedavisi gören NTV'nin deneyimli spikeri gazeteci Özlem Sarıkaya Yurt, dün hayatını kaybetmişti.

9 yaşında erkek bir çocuk annesi olan 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya Yurt için Ataköy 5. kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Bir çok siyasi törene çelenk gönderdi.

Spiker Özlem Sarıkaya Yurt son yolculuğuna uğurlandıTörene deneyimli gazetecinin eşi Yiğit Yurt, annesi Pervin Sarıkaya, mesai arkadaşları, yakınları ve ailesi katıldı.

"GÜLE GÜLE KIR ÇİÇEĞİM"

Özlem Sarıkaya Yurt'un yakınları gözyaşlarını tutamadı. Yurt'un annesi Pervin Sarıkaya kızının tabutuna sarılıp, "Yolun açık olsun. Güle güle kır çiçeğim, çiçeğini bize bırakıp gitti. Hakkını helal et" diyerek ağladı.

Spiker Özlem Sarıkaya Yurt son yolculuğuna uğurlandıÖzlem Sarıkaya Yurt, öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Büyükçekmece'deki mezarlıkta toprağa verildi.

ÖZLEM SARIKAYA YURT KİMDİR?

Özlem Sarıkaya, 21 Mart 1983'te İstanbul'da doğdu. Eğitimini İstanbul'da tamamlayan Sarıkaya, İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü birincilikle bitirdi. İlk olarak Habertürk'te ekranlara merhaba diyen ünlü spiker, 4 yıllık macerasının ardından 2010 yılında NTV'ye transfer olmuştu. Sarıkaya, 2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu seçilmişti. 

Spiker Özlem Sarıkaya Yurt son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...