Aytaç Durak'a adaylık teklifi

Aytaç Durak'a adaylık teklifi

Politika Haberleri

Demokrat Parti, görevinden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a yerel seçimler teklif götürdü.

Demokrat Parti (DP) Adana İl Başkanı Fatih Köylü, 2014 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler için hakkındaki soruşturmalar nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nca görevinden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak 'a teklif götürdü. DP İl Başkanı Fatih Köylü, adaylık teklifinde bulundukları Aytaç Durak'ın, son 25 yıldan bu yana merkez sağ partilerden belediye başkanı olarak Adana'ya büyük hizmetler verdiğini söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AK Parti yöneticilerinin, işbirliği yaparak, sandıktan çıkan iradeyi yok saydığını öne süren Köylü, Durak'ın sudan gerekçelerle görevinden uzaklaştırıldığını da iddialarına ekledi.

Merkez sağın gerçek adresinin Demokrat Parti olduğunu kaydeden Köylü, Durak'ın da yerinin başka siyasi partiler değil, DP olduğunu belirtti. Köylü, Durak'ın yaptıkları adaylık başvurusunu memnuniyetle karşıladığını ve düşünmek için zaman istediğini de sözlerine ekledi. (akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...