Kılıçdaroğlu, zamları protesto için istifa etti

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu, zamları protesto için istifa etti

Politika Haberleri  / İHA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 1 Nisan şakası yapmak isteyen gazetecilerin, "Doğalgaz zammını protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa ettiği söyleniyor. Sizin değerlendirmeniz ne olacak?" sorusuna, "Bu 1 Nisan şakasıdır" diyerek yorum yapmadı.

Erciyes dağında 2. engelliler buluşmasına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız dereceye giren engellilere ödüllerini verdi. Engellilerle hatıra fotoğrafı çektiren Taner Yıldız bugün sona erecek olan Dünya Ticaret Merkezi'ndeki Tarım Fuarını gezdi. Stantları dolaşan Bakan Yıldız'a fuar çıkışında gazeteciler 1 Nisan şakası yapmak istedi. Gazeteciler Bakan Taner Yıldız'a, "Doğalgaz zammı nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa ettiği söyleniyor sizin değerlendirmeniz ne olacak" diye sordu. Bakan Yıldız, "Bu 1 Nisan şakasıdır diye düşünüyorum Sayın genel başkanın daha yapacak görevleri vardır. Devam edecektir diye düşünüyorum" dedi. nbsp; nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...