Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP'li Oktay Vural'dan Adana Valisi'ne tepki

/ Kaynak: İHA
MHP'li Oktay Vural'dan Adana Valisi'ne tepki

Politika Haberleri  / İHA

Oktay Vural, Adana Valisi'nin sözlerine yönelik tartışmalarla ilgili, 'Vatandaşa küfreden adamın, Adana'da valilik yapmaya hakkı yoktur' dedi.

Kimsenin vatandaşa küfretmeye hakkı olmadığını söyleyen Vural, şöyle devam etti:"Bir de parmak sallıyor vatandaşa. 'Kavas dedim' diyor. Ben de buradan kendi diliyle sesleniyorum, Adana kavasını al da git. Hukuk dışı talimatlarla görev yapan zihniyet. Vatandaşa küfreden adamın, Adana'da valilik yapmaya hakkı yoktur. O makam devletin makamıdır. Devlet vatandaşına hakaret etmez."CHP'nin, tutuklu milletvekillerine yönelik temasları ile ilgili MHP'nin tutumunun sorulması üzerine Vural, "TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nda uzlaşılan 60. maddeyle böyle bir düzenlemenin ilişkilendirilmesini ve bu vesileyle MHP'nin bu işe yanaşmasını talep etmek doğru değildir" karşılığını verdi.Vural MHP'ye, somut olarak getirilmiş bir öneri olmadığını kaydederek, "MHP olarak anayasada parça parça düzenlemeyle ilgili tavrımız açık. Bunun, uzlaşılan maddelerin çıkartılması için, araç olarak kullanılmasını kabul etmemiz, kesinlikle mümkün değil" şeklinde konuştu.oktay vural, MHP, adana valisi

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...