CHP'de Aytaç Durak istifaları!

/ Kaynak: İHA
CHP'de Aytaç Durak istifaları!

Politika Haberleri  / İHA

CHP Adana Karaisalı İlçe Başkan Yardımcısı ile iki belediye meclis üyesi adayı, Aytaç Durak'ı desteklemek için partilerinden istifa etti.

Adana'nın Karaisalı İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaisalı İlçe Başkan Yardımcısı ile iki belediye meclis üyesi adayı partilerinden istifa etti.

Karaisalı İlçesinde CHP Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Tekin Aydınlı, CHP Karaisalı 5. sıra adayı Sadık Taş ve 11. sıra adayı Halil Kızılkaya ile birlikte, CHP İlçe Başkan Yardımcılığı görevi ile CHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Aydınlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aytaç Durak'ı desteklemek için istifa kararı aldıklarını söyledi.

Tekin Aydınlı siyasete DYP üyeliği ile başlamıştı. 2009 seçimlerinde Çatalan'dan CHP Belediye Meclis Üye Adayı olan ve seçilemeyen Aydınlı, son olarak CHP İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...