Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli'den sağduyu genelgesi

/ Kaynak: İHA
Bahçeli'den sağduyu genelgesi

Politika Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatlarına gönderdiği genelgede sağduyu ve huzur çağrısı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatlarına gönderdiği genelgede, "Huzursuzluk çıkarmaya çalışan, karışıklıktan medet uman, provokasyona yeltenen kim olursa olsun gecikmeksizin adli makamlara bildirilecektir" dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, teşkilatlarına gönderdiği genelgede, Türkiye Cumhuriyeti'nin kutlu bir mücadelenin eseri, yüksek bir faziletin emeği olarak 29 Ekim 1923 tarihinde kurulduğunu ve tarih sahnesindeki yerini aldığını hatırlatarak, "Geçmişten bugüne sayısız miras ve hatıra yeni kurulan Türk devletiyle buluşmuş ve bütünleşmiştir." ifadesini kullandı.
TÜRKİYE ZOR GÜNLER YAŞIYOR
Türkiye'miz bugünlerde çok zorlu günler yaşadığını ifade eden Bahçeli şöyle devam etti:
"Türk milleti eşine ve benzerine çok az rastlanacak bir bunalımın tesir, tazyik ve tahribi altındadır. Yüzyıllardır Türk'e diş bileyen, milletimize kin besleyen, var oluşumuzun ana kaynaklarına düşman olarak bilinen çevreler son zamanlarda iyice azıtmışlar, iyice azmışlardır. Yerli ve yabancı mihraklar yattıkları kış uykusundan çoktan uyanmışlar, karşımızda sıra sıra dizilerek saldırı düzeneğine geçmişlerdir. Maalesef Türkiye çok ağır, çok tehlikeli bir operasyona tabi tutulmuştur. İşbirlikçilerin gözünü kan bürümüş, vicdanlarındaki nefret gün yüzüne çıkmıştır. Türk milletinden intikam almak amacıyla küresel güçlerin nam ve hesabına çalışan soysuzlar, uzaktan kumanda edilen kirli ve karanlık yüzler son zamanlarda pervasızlıkta yepyeni rekorlar kırmışlardır. Türkiye'nin karşısında bir nevi kutsal ittifak kurulmuştur. PKK, AK Parti'yle ortaklık kurmuş, ortak amaç etrafında birleşmiştir. Bölücülük AK Parti'yi ele geçirmiş, hainler AK Parti'yi tutsak almıştır. Acı da olsa PKK artık iktidardadır, Bakanlar Kurulu sıralarında temsil edilmektedir. Türk Cumhuriyeti'nin ilke ve esasları AK Parti-PKK koalisyonu tarafından birer birer çiğnenmekte ve harabeye çevrilmektedir. nbsp;
PROVOKASYONA YELTENEN KİM OLURSA OLSUN GECİKMEKSİZİN ADLİ MAKAMLARA BİLDİRİLECEKTİR
Bahçeli, bu konudaki takip ve kontrolün, "Genel Sekreterlikle" beraber "Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı" tarafından yapılacağı uyarısında bulunarak şunları kaydetti:
"Ayrıca huzursuzluk çıkarmaya çalışan, karışıklıktan medet uman, provokasyona yeltenen kim olursa olsun gecikmeksizin adli makamlara bildirilecektir.
Milliyetçi Hareket Partisi, hiçbir dayatma, tuzak ve senaryoya aldırmadan yalnızca büyük Türk milletinin yükselişi yolunda yürüyecektir.
45 yıllık bir mücadelenin yanlış hesaplar ve davranışlarla zarar görmemesini sağlamak hepimize düşen bir görev ve davamızın vazgeçilmez sorumluluğudur.
Partimiz tamamen meşru zeminde demokrasinin sunduğu imkanları sonuna kadar kullanarak ülkemizin meselelerini aşmak ve kamuoyunu uyandırmak konusunda kararlıdır."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...