Süheyl Batum'dan zehir zemberek açıklama!

Süheyl Batum'dan zehir zemberek açıklama!

Politika Haberleri

CHP'den ihraç edildikten sonra uzun süre konuşmayan Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, sessizliğini bozdu.

Mahkemelik olduğu CHP'yi eleştiri bombardımanına tutan Batum, "Bu cahil adamlarla mı bu ülke yönetilecek? Bunların iktidarı suçlamaya yüzleri ve hakları yok." diye konuştu.

CHP'den ihraç edildikten sonra uzun süre Meclis'e gelmeyen Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, 4 eski bakanla ilgili Yüce Divan oylaması için Meclis'e geldi. Meclis'te zehir zemberek açıklamalarda bulunan Batum, mahkemelik olduğu CHP'yi eleştiri bombardımanına tuttu.

Batum, CHP'deki yöneticilerin en basit yazışmalarda bile hukuk kurallarına dikkat etmediğini, en küçük bir özen dahi göstermediklerini söyledi.

Batum, CHP'yi bu hukuksuz davranışlarından dolayı mahkemeye verdiğini belirterek, mahkeme sonucunda haklılığının mutlaka ortaya çıkacağını ifade etti.

Batum, sözlerine şöyle devam etti:

'Beni partiden ihraç edenler hiçbir şeyin farkında değiller. Benim söylemediğim şeyleri bile basında görüp üzerine atladılar. Bu asılsız konularla beni suçlarken de 'uzun süredir neden tekzip etmedin' dediler. Oysa haberin çıkış tarihi ayın dördüydü, bana söyledikleri de bir gün sonra yani ayın beşiydi. Bu kadar hiçbir şeyden habersiz, sürekli iktidarı suçlayan bir yönetim kadrosu önce kendine bakmalı. Bu cahil adamlarla mı bu ülke yönetilecek? Bunların iktidarı suçlamaya yüzleri ve hakları yok. İktidara hukuksuz diyenler, kendi partilerinde hukuksuzluğu uyguluyorlar. Bunlara kim inanır?'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...