Koray Aydın'dan 3 milyon üye ile ön seçim vaadi

Koray Aydın'dan 3 milyon üye ile ön seçim vaadi

Politika Haberleri

MHP Genel Başkan adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "'Ülkücü, ülkücünün kardeşidir' diyerek birbirimizi kucaklamalıyız" dedi. Partiye üyelik sistemini değiştireceklerini bildiren Aydın, en az 3 milyon kişiyle ön seçim yapacaklarını ve kimsenin Ankara'da parti genel merkezinde, katlarda dolanmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin karşısına ikinci kez aday olarak çıkan Trabzon milletvekili Koray Aydın, partililere önseçim vaadinde bulundu. Genel başkan adayı olarak kürsüye gelen Aydın, yarım saat süren konuşmasında önce iktidara eleştiriler yöneltti; ardından da seçilmesi halinde partide yapacağı değişimleri anlattı.

##tgvideo## nbsp;

Partide insan temelli bir yaklaşım sergileyeceklerini belirten Aydın, birey temelli bir hareketin başlayabilmesi için önce üyelik sistemini bir kampanyaya çevireceklerini ve seçimlere kadar 3 milyon üyeye ulaşacaklarını söyledi. Aydın, "3 milyon üye yaparak ailemizin fertlerini genişleteceğiz, büyüteceğiz. MHP'nin 2015 seçimlerine kadar 3 milyon üyeli geniş aile haline dönüşmesi için çalışacağız" dedi. Aydın, partililere adayların önseçimle belirleneceği sözünü de verdi. Aydın, "MHP her yerde olacak. Biz iktidar olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Aydın'ın konuşması salonda aleyhte tezahüratlar olunca, Aydın taraftarları da buna tepki gösterdi. Divan Başkanı Tuğrul Türkeş, salonu sık sık Aydın'ı sükunetle dinlemeleri konusunda uyarıda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...