Beşir Atalay: Tek adayımız Davutoğlu

Beşir Atalay: Tek adayımız Davutoğlu

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, yarın yapılacak kongrede Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tek aday olacağını açıkladı.

Beşir Atalay, AK Parti'nin yarın yapılacak kongresine birçok siyasi parti ile birçok STK temsilcisinin de davet edildiğini söyledi. HDP'nin davet edilip edilmediği sorusu da Atalay'ın açıklamasıyla netlik kazandı. Atalay, HDP'nin de kongreye davet edildiğini açıkladı.
Atalay yarın yapılacak kongrede Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tek aday olacağını açıkladı.
Atalay'ın açıklamasından satırbaşları:
Biz kongremizi zamanında yapıyoruz. Bir erteleme yapmadık. Seçime doğru giderken bu süreç içinde yapacağız. 2001'den bu yana 5 kongre yaptık bu da 6. kongremiz olacak. Ülkemizin her tarafından gelecek partililerimizle burada buluşacağız.
Bütün delegelerimiz burada olacak ve salonu buna uygun olarak dizayn ettik. Büyük kongremizin coşkuyla heyecanla geçmesi için bütün tedbirleri aldık. Hepimiz medya kısmı ile ilgili sorumluyuz. Medya mensuplarının rahatı için burada çalışacağız.
Gerek dışardan gelecek devlet adamları gerekse Ankara'dan gelecek büyük elçilerle 300 civarında yabancı davetlimiz olacak. Kongremize 11 siyasi parti ve 200 den fazla STK davet edilmiştir.
MHP bu süreçte beni hedef göstermektedir.
Yarın kongrede sürprizler olacak, gerek slogan olarak gerek seçim müzikleri olarak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...