Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Köklü değişiklikler olacak

Erdoğan: Köklü değişiklikler olacak

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4.5G IMT-Advanced Yetki Belgesi" imza töreninde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:


Ülkemiz her alanda kalkınmaya devam ediyor. Sürece destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum.


Türkiye çok önemli hizmetlerin başarı ile yürütüldüğü bir ülkedir. Sorunlar tüm bölgenin ve dünyanın da sorunlarıdır. Yaşanan hadiseler bizi herkesten daha fazla ilgilendiriyor. Suriye'de 4 yılı aşkın süredir yaşanan olaylara sırtını dönen Avrupa kapısına dayanan göç dalgasının ardından bu sorunla yüzleşti. Bize sözde destek veren Avrupa ülkeleri şimdi birlikte ne yapabiliriz noktasına geldi. 


MERKEL'E HAKARETTEN HAPİS
Almanya'da Merkel'e bir hakaret ve neticesinde 2.5 yıl mahkumiyet aldı. Yargı hemen neticelendirdi. Ülkemizde olay tam tersine, buralarda ise istedikleri gibi hakaret edebilecekler ve bu ülkede gerek siyasetin içerisinde bulunanlar gerekse meslektaşları tarafından takdir edilecekler.Ülkemiz her alanda yine kararlı bir şekilde kalkınmasına devame ediyor. 


"TÜRKİYE'NİN MEDYASI, SOSYAL MEDYASI KULAK TIKADI"
Sumitomo ruber lastik fabrikasının açılışını gerçekleştirdik. Türksat 4B uydumuz Kazakistan'dan uzaya fırlatıldı. 107 kilometrelik su boru hattını, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Su Temini Projesi'nin açılışını yaptık. Buna Türkiye'nin medyası, sosyal medyası kulak tıkadı. Bu projenin şu anda benzeri yok. Malum bazı çevreler gözardı etmenin gayretindeler. Bilesiniz ki ben vatanseverim diyemezsiniz. Vatanseverlik bu günlerde ortaya çıkar.


4.5G ve 5G altyapıları daha hızlı, kaliteli ve yayın mobil internet, hayatımıza çok köklü değişiklikler yapılacak.
Türkiye bilişim sektörü geçtiğimiz yıl sonu itibariyle 103 binin üzerinde çalışanla önemli konumda.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...