Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan bir ilk

Erdoğan'dan bir ilk

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 ilden gelen vatandaşlara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu verdi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:


Bu coğrafyadaki bin yıllık varlığımızın her döneminde olduğu gibi, Cumhuriyet döneminde de ülkemizin bütünlüğünü, şehitlerimizin canları, gazilerimizin fedakarlıklarıyla ayakta tutuyoruz.
Tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Mekanları inşallah cennet olsun.
Bu yıl Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun, 716. yıldönümü, aynı zamanda Anadolu Selçuklı Devleti'nin kuruluşu'nun 940. yıldönümünü ifa ediyoruz.


Kendini köklerinden koparmak isteyenlere karşı içlerinden çıkanı destekleyerek milletimiz kararını ortaya koymuştur.
Eski milli eğitim bakanlarından rahmetli Tahsin Bangıoğlu, tek parti döneminde bir Cumhuriyet Bayramı'nda konuşma yapar. Selamlamadan sonra konuşmaya 'Cumhuriyet öyle bir şeydir ki..' diye başlar. Fakat devamını getiremez. Rahmetli Bangıoğlu, sözünün devamına şu şekilde devam etmek zorunda kalır 'Cumhuriyet öyle bir şeydir ki tadından yenmez'.
Yarın ki törende, aynı orkestra kendi kültürümüzün bir yorumu olan Ulvi Cemal Erkin'in Köçekçesi'ni icra edecek.
Kılık kıyafeti ile kültürü, müziği ile tanımadıkları bir millet modeli dışındakileri yok saydılar.


'BİZİM KLOZETLERİMİZ HEP ALTIN(!)'


Şurası hep altın kaplı bakın görüyorsunuz. Şu gördüğünüz sarımsı renkler var ya onu hep altın zannediyorlar. Biliyorsunuz kullandığımız klozetler de hep altın kaplama. Geçmişte Cumhurbaşkanlığı makamı tek bir anlayışın hakim olduğu ve kapısında o anlayışa sahip olanların girdiği bir makan olmuştur. Şimdi ise millet bu makanda buluşuyor.


DARBECİLERİ SİNDİRENLER, HALKIN SEÇTİĞİNE TAHAMMÜL EDEMİYOR


Cumhurbaşkanlığı makamında darbecilerin oturmasını içlerine sindirenler, şimdi halkın oylarıyla koltuğa gelen birinin oturmasına tahammül edemiyorlar.
Bunların ne demokrasiye inançları var, ne de halkın fikirlerine saygıları var. Cumhuriyetimizin 80 yılda yapılanlarla, son 12 yılda yapılanları karşılaştırdığımızda kimin daha istismarcı olduğu ortaya çıkacaktır. 















UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...