Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BBP'nin kalesi AK Parti'ye geçti

BBP'nin kalesi AK Parti'ye geçti

POLİTİKA Haberleri

Kars'ta, eski BBP Kars İl Başkanı Alper Tunga Kılıç ile parti üyesi 180 kişi AK Partiye katıldı.

AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende konuşan Kılıç, önümüzdeki süreçte Türkiye'nin seyrini değiştirebilecek oyunlara, siyasi politikalara, devletin ve milletin maruz bırakılmak üzere olduğunu öne sürdü. 
''PARTİ'NİN YÜZDE 70'İ YALÇIN TOPÇU İLE HAREKET ETTİ''
Bu hassas süreçte, bu ülkenin parçası olarak inandıkları idealler üzerinden yola çıkarak AK Parti il teşkilatlarına ciddi manada katkı sunma kararı aldıklarını belirten Kılıç, şunları söyledi:
''Gerçekleştirdiğimiz istişareler neticesinde aldığımız bu karar, inşallah bugünden itibaren daha da büyüyerek devam edecek. Bunun daha da güçlenmesi için bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Eski Genel Başkanımız Yalçın Topçu'nun da katılımıyla Türkiye genelinde Büyük Birlik Partisi'nin yüzde 70'i Yalçın Topçu ile birlikte hareket ederek, Türkiye'nin birçok yerinde AK Parti'ye katılma kararı almışlardır." 
''DAVA ADAMLIĞINI ÇOK İYİ BİLELİM''
AK Parti milletvekili adayı Ahmet Arslan da bir davada vefanın çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Bir siyasi oluşumda veya bir davada vefa yoksa kaybettiğiniz gündür. Bu nedenle gerçekten vefa çok önemli. Özellikle gençlerin bu hareketlerini çok daha fazla önemsiyoruz. Gençler, eğer geçmişinizi iyi bilmezseniz, geleceğinizi sağlam kuramazsınız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de belirttiği üzere geleceğin teminatı gençlerimizdir. Gençler, geleceğin teminatı olabilmesi için geçmişini çok iyi bilmemiz lazım. Bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişini iyi bilelim ama bir kişinin daha geçmişini iyi bilelim Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçmişini iyi bilelim. Dava adamlığını çok iyi bilelim'' diye konuştu.
AK Parti'ye katılan 180 kişiye rozetleri, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya tarafından takıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...