Türker'den 5. parti açıklaması

/ Kaynak: AA
Türker'den 5. parti açıklaması

POLİTİKA Haberleri  / AA

DSP) Genel Başkanı Masum Türker, birikimiyle, kadrosuyla ve deneyimiyle DSP, beşinci parti olmaya adaydır" dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, "Türkiye'de beşinci bir partiye ihtiyaç var. DSP, birikimiyle, kadrosuyla ve deneyimiyle beşinci parti olmaya adaydır" dedi. Seçim çalışmaları kapsamından Düzce İl Teşkilatını ziyaret eden Türker, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin geçmişe nazaran çok farklı bir seçim yaşadığını, erken seçimlerin bir değişime neden olabilecek atmosferde gerçekleştiğini belirtti.


"Bu değişim sonucu ya Türkiye yörüngesine oturacak ya da önümüzdeki yıl mayıs-haziran ayında bir seçim daha yapılacak" diyen Türker, "Yörüngeye oturabilmesi hatta ikinci ihtimal olan gelecek sene yapılacak seçimde tekrar bir toparlanmanın, örgütlenmenin yatay olarak sağlanabilmesi için parlamentoya muhakkak beşinci partinin girmesi ya da gelecek için beşinci bir partinin filiz vermesi gerekiyor" diye konuştu. Türkiye'de iktidar değişikliğinin AK Parti'nin oylarının azalmasıyla olabileceğini savunan Türker, "Türkiye'de beşinci bir partiye ihtiyaç var. DSP, birikimiyle, kadrosuyla ve deneyimiyle beşinci parti olmaya adaydır" dedi.

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...