850 bin üyemizle milli iradenin yanındayız

850 bin üyemizle milli iradenin yanındayız

POLİTİKA Haberleri

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: “1 Kasım'da tüm vatandaşlarımızı sandığa davet ediyor, iradelerine sahip çıkmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

Mahmut Özay İSTANBUL
Memur-Sen, “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye” sloganıyla 81 ilde düzenlenen İl Buluşmalarının İstanbul ayağını dün gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini, 1 Kasım seçimlerinin ise hayati bir önem taşıdığını belirtti. 850 bin üyesiyle mili iradenin yanında olduğu belirten Yalçın şöyle konuştu: “Kazanımlarımıza yeni kazanımlar eklemek için istikrar, siyaseti dizayn etmeye çalışan vesayetçilerin oyunu bozmak için güçlü bir iktidar istiyoruz. Cunta ve Faiz lobisinin 12 Eylül ve 28 Şubat'ta açtığı yaraların tamamıyla sarılması için Yeni Anayasa istiyoruz. Hizmet maskeli himmet lobisinin kardeşliğimizi hedef alan planlarını yırtıp atmak için tüm kurumlarda birlik istiyoruz. 17/25 Aralık ve Gezi darbe girişimleri  ile 6/8 Ekim olayları bir daha yaşanmasın diye milli iradeye sahip çıkıyoruz. Kardeşliğimizi, birliğimizi terör ve fitne ile hedef alan taşeron örgütleri bitirmek, emperyalist üst akıllarını diz çöktürmek için güçlü Türkiye istiyoruz. Suriye ve Mısır halkı özgür olsun, Kudüs kurtulsun, İslam coğrafyasında işgalciler ve diktatörler eliyle sürdürülen katliamlar son bulsun diye daha adil bir dünya düzeni istiyoruz. Onun için 1 Kasım'da tüm vatandaşlarımızı sandığa davet ediyor, iradelerine sahip çıkmaya çağırıyoruz”.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...