Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balbay, genel başkanlığa yeşil ışık yaktı

/ Kaynak: DHA
Balbay, genel başkanlığa yeşil ışık yaktı

POLİTİKA Haberleri  / DHA

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, yüzde 25 oy alıp 134 vekille Meclis'e giren partisinde kurultayın umut olduğunu söyledi.

Balbay, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?" sorusuna "Ben öyle bir noktada olsam başarıya götürecek insanların göreve gelmesi için önünü açırdım ama böyle bir şey istemek hakkım da haddim de değil" dedi. Balbay, "Kurultayda aday mısınız?" sorusuna da "İlle de genel başkan olayım derdim yok. Örgütün sağduyusuna, toplumun ortak aklına göre hareket edeceğim" yanıtını verdi.
 
1 Kasım'da oylarını yüzde 0.43, vekil sayısını 2 artıran CHP'de eski Mersin Milletvekili Umut Oran, genel başkanlığa adaylığını açıklarken CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da eleştirilerinin dozunu yükselterek, adaylık sinyali verdi. DHA muhabirine konuşan Balbay, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?" sorusuna, "Ben öyle bir noktada olsam başarıya götürecek insanların göreve gelmesi için önünü açardım ama böyle bir şey istemek hakkım da haddim de değil" dedi. 
 
Balbay, "Kurultayda aday mısınız?" sorusuna da "İlle de genel başkan olayım derdim yok. Örgütün sağduyusuna, toplumun ortak aklına göre hareket edeceğim" yanıtını verdi.
 

POLİTİKA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...