Bakan Avcı Paris'te İdil Biret piyano konserini izledi

/ Kaynak: İHA
Bakan Avcı Paris'te İdil Biret piyano konserini izledi

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Dünyaca ünlü Piyanist İdil Biret, Paris'te bulunan Bakan Avcı ve beraberindeki heyetin de hazır bulunduğu topluluğa piyano konseri verdi.

Fransa'nın başkenti Paris'te 3-18 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü-UNESCO Genel Konferansının 38. dönem oturumlarına katılmak üzere Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı, Genel Konferansta Türkiye'yi temsil edecek. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Avcı Paris'te, 6 Kasım Cuma günü UNESCO Merkezi'nde Genel Kurul'a hitap edecek. Bakan Avcı'nın, ayrıca UNESCO Genel Direktörü Irina Bokova ve bazı Bakanlarla görüşmesi bekleniyor.


Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü-UNESCO 38. Dönem Genel Konferansı dolayısıyla toplantılara katılmak üzere Paris'te bulunan, Türk Dışişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile UNESCO Daimi Temsilciliği ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu temsilcilerinden müteşekkil heyet onuruna Türkiye'nin UNESCO nezdindeki daimi temsilci Büyükelçi Hüseyin Avni Botsalı, Bakan Nabi Avcı ve beraberindeki heyete elçilik rezidansında bir resepsiyon verdi. Bu çerçevede dünyaca ünlü Piyanist İdil Biret, Bakan Avcı ve beraberindeki heyet ile diğer Dışişleri mensuplarının da hazır bulunduğu topluluğa piyano konseri verdi.
POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...