CHP'de istifa depremi! Reddedildi

/ Kaynak: İHA
CHP'de istifa depremi! Reddedildi

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Adana'da, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu'nun istifası partililerin itirazı sonucu kabul edilmedi.

Adana'da, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, partisinden bir milletvekilinin kendisine küfür ettiğini ve dün ise ilçe başkanlığının basıldığını öne sürerek görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kolcu'nun istifası partililerin itirazı sonucu kabul edilmedi.
 
Edinilen bilgiye göre, bir grup CHP'li Abeydullah Kolcu'ya ulaşamayınca dün akşam saatlerinde CHP Seyhan İlçe Başkanlığı'na gitti. Kalabalık grup burada da başkan Kolcu'yu bulamayınca CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'i aradı. Tümer, parti binasına gelerek gergin grubu sakinleştirdi.
 
CHP Seyhan İlçe Başkanı Kolcu ise bugün bir basın toplantısı düzenleyerek, kendisinin uzlaşmacı ve birleştirici çalışmalar yapmasına rağmen delege seçimleri konu edilerek parti binasının basıldığını ve bir CHP milletvekilinin kendisine yönelik küfür ederek “Başkan nerede?” ifadelerini kullandığını öne sürdü. Kolcu, sohbet ettiği seçmenin "Ot yerim ama size oy vermem" dediğini ileri sürerek, AK Parti'nin önüne geçebilmek için birleşme çağrısı yaptı.
 
Partisindeki görevinden istifa ettiğini açıklayan Kolcu'ya bazı partilileri destek vererek istifayı engelledi. Ailesinin de kendisinin de bu süreçte çok sorunlar yaşadığını anlatan Kolcu, istifa etmekten tam vazgeçmişti ki kendisine muhalefet eden bazı partilileri onu ucuz tiyatro yapmakla suçladı. Bunun üzerine Kolcu tekrar istifa ettiğini açıkladı ve istifasının değerlendirileceği bir toplantıya katıldı.
 
Bu arada, CHP Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Abeydullah Kolcu'nun istifasını reddetti.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...