MHP lideri Devlet Bahçeli'den açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli'den açıklama

Politika Haberleri

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Milliyetçilerin müdahale vakti yaklaştı' şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'nın Korkuteli İlçesi'ndeki geleneksel Dereköy Kartal Yaylası Yörük Türkmen Şenlikleri'nin katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Bahçeli, Ak Parti iktidarına yüklendi

'63'LÜKLERİN İHANETİ'
PKK'nın istekleri arasında, karakol ve kalekol yapımının durdurulmasının da bulunduğunu belirten MHP Genel Başkanı Bahçeli, eleştirilerini şöyle sürdürdü: "Bölücü odaklar, vatanımızın bir yöresini yönetilemez hale getirmeye çalışmaktadır. Egemenlik haklarımızı sulandırmak istemektedirler. Sınır dışına çıktığı sanılan, günlerce gazete ve televizyonlarda sözde çekilme görüntüleri yayımlanan caniler, gerçekte şehirlere ve ovalara inerek yeni siperlerini kazmışlardır. Terör örgütü, süreç ihaneti kapsamında, çözüm ve barış gürültüsü altında güç ve mevzi elde etmiştir. Başbakan ise bir yanda 63 sözde akil insanla oyalanırken, diğer yanda 'Türk milletini nasıl bölerim, nasıl parçalarım' arayışındadır. 63 sözde akil, PKK'nın yedeği, taşeronu, izcisi, kapıkulu, kölesi haline gelmiştir. Başbakan'a sundukları raporu inanınız bana, milli mücadele yıllarında işgal komiserleri dahi bu kadarını yazmaz, yazamazdı. Başbakan Erdoğan ve İmralı canisinin ortaklaşa tayin ettikleri bu 63 kişi, kısaca Türkiye'nin PKK'ya teslim olmasını ve Türk milletinin tarih sahnesinden silinmesini amaçlamaktadır. Türk milleti 63'lüklerin ihanetlerini asla unutmayacak ve affetmeyecektir."

MİLLİYETÇİLERİN MÜDAHALE VAKTİ YAKLAŞTI
Bu 'vahim' tablonun farkına varan milliyetçilerin müdahale vaktinin yaklaştığını kaydeden Bahçeli, "Türkmenlerin ve Yörüklerin inisiyatif almalarının zamanı gelmektedir. İnanıyorum ki, er ya da geç seçim vakti gelip çattığında Başbakan ve zihniyeti kaçacak delik, sığınacak ülke arayacaktır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...