Başbakan Yıldırım: Muhalefet acınacak durumda

Başbakan Yıldırım: Muhalefet acınacak durumda

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Bayburt, Gümüşhane ve Erzincan mitinglerinde vatandaşlara hitap etti.

Türkiye siyasetinde bugüne kadar görülmeyen bir seçim döneminin yaşandığına işaret eden Yıldırım, şöyle konuştu:
“Dünyanın her yerinde seçime giren partiler, adaylar milletin önüne çıkıp yapacaklarını anlatırlar, iktidarları ‘neden şunu yapmadın, neden bun yapmadın’ diye eleştirirler. Ama bizim muhalefet adayları evlere şenlik. Muhalefet bizi yaptıklarımızla suçluyor. ‘Niye yol yaptınız, niye havalimanı yapıyorsunuz, niye şehir hastanesi yapıyorsunuz, niye okul yapıyorsunuz, niye TOKİ yapıyorsunuz.’ Herhalde siyasette dünyada ilk defa böyle bir şey yaşanıyor. Bir iktidar yatırım yapmakla, hizmet yapmakla suçlanır mı? Bu ülkenin muhalefeti maalesef böyle acınası bir durumda. Bunların haline gülsek mi, ağlasak mı, yoksa ‘boşver’ diyip geçsek mi? ‘Boşver’ diyip geçelim. Köprü yaptık, ‘ne gerek var yıkarız’ diyorlar. Hızlı tren yaptık, ‘bu göçü artırır’ diyorlar. ‘Yerli araba yapalım’ diyoruz, ‘yerli araba yapmak ilkelliktir’ diyorlar. ‘Külliyeyi, milletin evini yıkacağız’ diyorlar.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...