Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Bu seçim CHP’nin sonunu getirecek

Erdoğan: Bu seçim CHP’nin  sonunu getirecek

POLİTİKA Haberleri

“Mart 2019 seçimleri, sıradan bir seçim değildir. Bu mahalli idareler seçimi belki de bu ana muhalefetin sonu olacaktır.”

Cumhur İttifakı’nı devam ettireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, EKOTÜRK televizyonunun canlı yayınına katılarak soruları cevaplandırdı.
Erdoğan, MHP ile yerel seçimdeki muhtemel ittifaka ilişkin şunları söyledi: "Benim ve Sayın Bahçeli'nin görevlendirdiği arkadaşlar var, şu anda görüşmelerini yapıyorlar. Bu arada bizim de Bahçeli ile bir araya gelmek suretiyle atacağımız adımlar var ama henüz somut olarak 'şu şöyle olacak, bu böyle olacak' diye bir şey yok. Temelini Cumhur İttifakı'nın oluşturduğu anlayışı koruyacağız, onu devam ettireceğiz."
AK Parti’nin her seçimden gücünü artırarak çıktığını ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti: Mart 2019 yerel seçimlerinde de yine çok ciddi bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Çünkü partimizin tüm kadroları buna hazır. Bu azimle, bu gayretle inşallah ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...