Erdal Arıkan Kimdir, Nerede Görev Yapıyor? AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan Biyografisi

Düzenleyen:
Erdal Arıkan Kimdir, Nerede Görev Yapıyor? AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan Biyografisi

POLİTİKA Haberleri

Erdal Arıkan kimdir, nereli, kaç yaşında aramaları başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye başkan adaylarını açıklaması ile birlikte isimler tek tek aratılıyor. Bunların arasında Bingöl belediye başkan adayı Erdal Arıkan da var. Peki Erdal Arıkan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? AK Parti Bingöl belediye başkan adayı Erdal Arıkan biyografisini sizler için derledik... İşte Erdal Arıkan hakkında merak edilenler

Bingöl AK Parti Belediye Başkan adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkan adaylarını açıklaması ile Erdal Arıkan kimdir aramaları başladı. Geçtiğimiz günlerde 40 ilin adayını açıklayan Erdoğan bugün de 20 il,n adayını açıkladı. AK Parti Çorum belediye başkan adayı Erdal Arıkan oldu. Peki Erdal Arıkan kimdir, nerede görev yapıyor, kaç yaşında, evli mi? Erdal Arıkan biyografisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.  Erdal Arıkan'ın asıl mesleği beden eğitimi öğretmenliğidir. Memleketi Bingöl'de uzun süre hizmet veren Erdal Arıkan'ın evli ve 2 çocuğu vardır. 

Erdal Arıkan kimdir, nerede görev yapıyor, kaç yaşında?
Erdal Arıkan biyografisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte detaylar...

Erdal Arıkan Kimdir, Nerede Görev Yapıyor? AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan Biyografisi

AK Parti'nin Bingöl belediye başkan adayı Erdal Arıkan, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü görevini yürütüyordu. 2010 yılında Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara'nın, Kilis İl Spor Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü'ne Erdal Arıkan getirildi.

Arıkan'ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Bingöl'de birçok spor faaliyetlerine imza atan Arıkan, son olarak İçişleri Bakanlığı desteğiyle Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Ay Spor Kulübünce hazırlanan Sokaktan Spora ve Sağlıklı Yarınlara Projesi kapsamında bisiklet yarışı etkinliğinde konuşmuştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, bu tür etkinliklerin son derece önemli olduğunu ifade etmişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...