Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İçişleri Bakanlığı dizilerdeki araç kullanma sahneleri için özel komisyon kurdu

Düzenleyen:
İçişleri Bakanlığı dizilerdeki araç kullanma sahneleri için özel komisyon kurdu

POLİTİKA Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dizilerindeki araç kullanma sahnelerinde kurallara uyulup uyulmadığını incelemek için Bakanlık tarafından özel bir komisyon kurulduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Trafik Güvenliği ve Psikoteknik Değerlendirme Merkezleri Derneği'nce bir otelde düzenlenen "Trafik Güvenliğinde Etkin Çözüm, Psiko-Teknik Çalıştayı"nda, trafik kazalarına ilişkin önemli bilgiler verdi.

DİZİLER MERCEK ALTINDA

Televizyon dizilerinin takip edildiğini anlatan Süleyman Soylu, "Bunun için özel bir komisyon kurduk, özel bir jüri seçtik. Televizyon dizilerinde kim trafik kurallarına hassasiyet gösteriyor, kim göstermiyor, sonucunda bunları sıralayacağız. En çok hassasiyet gösterenleri, kamuoyu, bakanlık olarak teşekkürlerimizle beraber bildirmeye çalışacağız." diye konuştu.

KURALLARA UYANLAR SIRALANACAK

İçişleri Bakanı Soylu, "Televizyon dizilerinde kim trafik kurallarına hassasiyet gösteriyor, kim göstermiyor, sonucunda bunları sıralayacağız. En çok hassasiyet gösterenleri, bakanlık olarak teşekkürlerimizle beraber bildirmeye çalışacağız." dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...