CHP'de İstanbul’daki beş ilçe netleşiyor

CHP'de İstanbul’daki beş ilçe netleşiyor

POLİTİKA Haberleri

İzmir Büyükşehir ile İstanbul’un bazı ilçelerinin adaylarını açıklamasının ardından CHP içinde başlayan tartışmaların, hafta sonu yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısında daha da artması bekleniyor.

Selçuk Böke
ANKARA

Şimdiye kadar 842 belediye başkan adayını belirleyen CHP, kalan adayları yarın düzenleyeceği PM toplantısından sonra açıklayacak. Açıklanmayan 285 seçim çevresi bulunurken, bunlardan yaklaşık 60’ı büyükşehir ilçesi. Bu kapsamda yarınki PM toplantısında kalan tüm adayların açıklanarak, sürecin tamamlanması planlanıyor. İstanbul’da gözler kalan Beyoğlu, Maltepe, Küçükçekmece, Şişli ve Silivri adaylarında. Ankara’nın Etimesgut ilçesi de merakla beklenen yerlerden biri. İYİ Parti ile gerçekleştirilen iş birliğinde kapsam dışı bırakılan ilçe için, her iki partinin il ve ilçe yöneticilerinin temas hâlinde olduğu belirtiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...