Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ortak mitinge Adana modeli

Ortak mitinge Adana modeli

POLİTİKA Haberleri

Cumhur İttifakı’nın Adana Aday Tanıtım Toplantısı, ortak mitinglere model olacak. Türk bayraklarının yer alacağı miting alanlarında, ortak sloganlar ve şarkılar kullanılacak.

DAMLA PEKER

46 BİN KİŞİ KATILMIŞTI
Adana’da AK Parti Genel Başkan yardımcıları Mahir Ünal, Julide Sarıeroğlu ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın da iştirakiyle 46 bin kişinin katıldığı Adana Aday Tanıtım Toplantısı ortak mitingler için örnek oluşturacak. Miting alanlarında söylem birliği sağlanması için iki partiye gönül verenler Türk bayrağı altında toplanacak. Mitinglerde başka bayrak kullanılmayacak. Yine ortak sloganlar kullanılırken; ittifak şarkıları da söylenecek. Böylelikle Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik söylemler miting alanına hâkim kılınacak.
Ortak adayların bulunduğu seçim bölgelerinde yürütülecek olan seçim çalışmalarında da birlik ruhuna zarar vermeyecek adımlar atılacak. Cumhur İttifakı’nın adayının seçimlerden zaferle çıkması için iki parti teşkilatları da var gücü ile mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...