Özhaseki'den Yavaş'a: Kim yalan söylüyor

Özhaseki'den Yavaş'a: Kim yalan söylüyor

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş’ın yargıya da yansıyan sahte senetle icra takibi yaptığı iddiasıyla ilgili konuştu.

Haber Merkezi

Basının karşısına çıkan Yavaş’ın “mağdur edebiyatı” yaptığını belirten Özhaseki, Yavaş’tan “Bu senedi kim düzenledi? ‘Benim büromda senedi önümde imzaladı’ dediniz. İmza o şahsa ait çıkmıyor. Bu yalanı kim söylüyor? Bu kadar büyük meblağlı senedi hangi hizmet karşılığında aldınız? Ne iş yapıyorsunuz? Hangi hizmeti veriyorsunuz?” sorularına cevap beklediğini söyledi. Özhaseki, Yavaş’ın muhatabına “Hukuk fakültesi diplomanı, emekliliğini iptal ettiririm. Diploma iptali mi, rapor iptali mi, tercih et. Ailen senin bir sapık olduğunu biliyor mu? Öde kurtul, vazgeçeyim. Düğününü basacağım, seni Ankara’da yaşatmayacağım” şeklinde mesajlar attığını belirterek, Ankaralıların bu soruların cevaplarını bilmeye hakkı olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...