Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özhaseki’den teşekkür mesajı

Düzenleyen:
Özhaseki’den teşekkür mesajı

POLİTİKA Haberleri

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, teşekkür mesajı yayınladı.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının Ankara’da kesinleşmesinden sonra, sosyal medya üzerinden teşekkür mesajı yayınladı. 

Özhaseki, teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:“Değerli Ankaralı hemşehrilerim, Kıymetli yol arkadaşlarım. Bir yerel yönetimler hareketi olan AK Partimizin tecrübesinden ilhamla; kültürden sanata, kentsel yenilemeden yeşil alanlara, ulaşımdan akıllı şehirlere, sosyal projelerden kadınlarımıza, yarınlarımızın teminatı gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik 111 projemizle Ankaramız için “Niyet hayır, akıbet hayır” dedik ve ekibimizle yola revan olduk. Birbirinden mühim projelerimizin her detayında odak noktamız insanımız oldu, Ankaramız oldu. İstisnasız tüm projelerimizi; gönül belediyeciliğini temel alan bir anlayış, derin bir tecrübe ve kavrayış, uzun soluklu bir ekip çalışmasıyla hazırladık ve sizlere sunduk. Projelerimizi sizlerle paylaşmaktan her defasında ayrı bir heyecan duyduk. Yaptığımız yüzlerce toplantı, miting ve programlarda, Ankaramıza bir söz verdik: Ankaramızı, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun hale getirmek, dünyaya örnek bir başkent yapmak, ‘ben’ değil ‘biz’ merkezli, şeffaf ve istişare odaklı bir yönetimi hâkim kılmak için, gecemizi gündüzümüze katacağımız konusunda Ankaramızla ahitleştik. Seçim günü geldi ve Ankaramız kararını verdi. Bizler, milletimizin kararının tüm kararlardan, milletimizin seçiminin tüm seçimlerden üstün olduğu inancını esas alan kutlu bir davanın neferleriyiz, kadim bir medeniyetin evlatlarıyız.’’ 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...