Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Binali Yıldırım 'İlk kez paylaşıyorum' dedi ve açıkladı

Düzenleyen:
Binali Yıldırım 'İlk kez paylaşıyorum' dedi ve açıkladı

POLİTİKA Haberleri

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu. Yıldırım, ayrıca ''Seçimden sonra bizi yüzlerce insan aradı. Bunu da ilk kez paylaşıyorum. Sandıklarda üç pusula yerine iki pusula verildiğini söylüyor insanlar. Yani ilçe belediye başkanı adayına pusulası, belediye meclis adayının pusulası, büyükşehir adayının pusulası verilmiyor bazı sandıklarda. Bu da üzerinde durulması gereken önemli bir konudur'' diye de konuştu.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu.

SEÇİMDEN SONRA BİZİ YÜZLERCE İNSAN ARADI... BUNU DA İLK KEZ PAYLAŞIYORUM

Seçimden sonra bizi yüzlerce insan aradı. Bunu da ilk kez paylaşıyorum. Sandıklarda üç pusula yerine iki pusula verildiğini söylüyor insanlar. Yani ilçe belediye başkanı adayına pusulası, belediye meclis adayının pusulası, büyükşehir adayının pusulası verilmiyor bazı sandıklarda. Bu da üzerinde durulması gereken önemli bir konudur. Bu da bu işin baştan organize edildiğini ortaya koyan somut bir şüphedir. Bunun da mutlaka dikkate alınması gerekir. Onlarca delilden bahsedebiliriz, usulsüzlükten bahsedebiliriz, özensizlikten bahsedebiliriz. Bunların örnekleri de var. Özetle diyorum ki bizim amacımız itiraz sürecinin sağlıklı şekilde işlemesi ve yargının işini kolaylaştıracak davranışları, herkesin, her tarafın göstermesidir. Bir an önce sükûnetle sonucu bekleyip sonucu tamamlamamız lazım. Tırmandırarak, bağırarak haklı pozisyona geçeceğini düşünenler varsa büyük bir yanılgı içindedir. ''

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...