Bakan Akar: Temizleyene kadar buradan çıkmayacağız

Bakan Akar: Temizleyene kadar buradan çıkmayacağız

POLİTİKA Haberleri

Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları ile Pençe Harekâtı bölgesindeki inceleme ve denetlemeleri kapsamında Balkayalar bölgesinde sınırın sıfır noktasındaki 2 bin 400 rakımlı Büyüktopraklı Üs Bölgesi’ne gitti.

Birlik komutanından hudut tekmili alan Akar, daha sonra mevzide nöbet tutan askerlerle tek tek sohbet etti. Mehmetçiğin bayramını kutlayan Akar, Hakurk bölgesini gören üs bölgesindeki faaliyetlere ilişkin brifing aldı.
Milletinin gösterdiği sevgi, güven ve ettiği duaları Mehmetçik için ilham kaynağı olarak nitelendiren Bakan Akar “Asil milletimizin Silahlı Kuvvetlerimize olan güveni bizim için büyük bir takdir meselesidir. Bu güvene layık olabilmek için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Pençe Harekâtı’mız devam ediyor. Teröristlerin Pençe Harekâtı bölgesindeki bütün inlerine girilecek. Orada en son terörist etkisiz hâle getirilmeden de o bölgeden çıkmayacağız. Orayı teröristlerden temizleyeceğiz, arındıracağız” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...