İYİ Parti iki yılda 4 kurultay yaptı

İYİ Parti iki yılda 4 kurultay yaptı

POLİTİKA Haberleri

İYİ Parti’nin 4. Olağanüstü Kongresi Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Program İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Divan üyelerinin seçiminin ardından konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vaatlerini anlattı. Akşener, “Demokrasi vizyonumuzu ortaya koyacağız. Hızlı karar alan, hızlı işleyen, ama aynı zamanda hesap veren, yeni bir sistem kuracağız. Herkesin görüşünü alıp, herkesin derdini dinleyip milletimizin her bir ferdinin hakkını koruyacak, yeni bir anayasa hazırlayacağız. Türkiye’nin her bölgesinde İstanbul gibi yeni merkezler oluşturacağız. Tarıma standart getireceğiz. YÖK’ü kaldıracağız”  dedi. Kurultayda, mayıs ayında yapılan tüzük kurultayında alınan bazı kararlar hayata geçirildi.
Bu arada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı üzerine Kocaeli’nde İYİ Parti kurucular kurulu üyesi olan Mehmet Duran Yılmaz ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Ateş, MHP’ye geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...