Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Baykal'dan partililere çağrı: Suriye krizi ortak akılla çözülmeli

Baykal'dan partililere çağrı: Suriye krizi ortak  akılla çözülmeli

POLİTİKA Haberleri

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, milletvekili yeminini ettikten sonra ilk defa geldiği Meclis’te basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gazetecilerin “Sağlık durumunuz gayet iyi” sorusu üzerine Baykal, kendisini daha iyi hissettiğini söyledi. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da cevaplayan Baykal, Türkiye’nin Suriye’de “Güvenli Bölge” oluşturulması adına yürüttüğü müzakerelere ilişkin, yaşananların tek başına bir partinin çözebileceği sorunlar olmadığını ifade ederek ortak akıl içerisinde hareket edilmesini önerdi. Baykal, “(Suriye’deki gelişmeler) Bu kritik dönemde toplum olarak bilgilendirilmemiz lazım. Bunun en önemli muhataplarından birisi de siyasi partilerdir. Siyasi partilerin, bu varlık yokluk sorunu ile ilgili bilgilendirilmelerinde yarar vardır. Buradan bir ortak akıl üretmeliyiz. Çünkü tehditler kuşaklar boyu devam edebilecek nitelikte” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...