Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan gazileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan gazileri kabul etti

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve beraberindeki gazileri kabul etti.

Külliye’deki kabulün ardından gaziler, basın mensuplarıyla duygularını paylaştı. 15 Temmuz gazisi olan ve aynı yerde babası ve eniştesini şehit veren Ülkü Sayın “Biz, belki o hainlerle bir gün savaştık ama Cumhurbaşkanı’mız her gün savaş içinde” dedi. Kıbrıs gazisi Mehmet Erdoğmuş, Erdoğan’ın yoğun programına rağmen bu özel günde kendilerini ağırladığını belirterek “Çocuklarımıza, torunlarımıza kadar sordu. Bundan daha mutlu bir şey olamaz” ifadelerini kullandı. El-Bab’da gazi olan Hasan Karaman ise “Ben Suriye El-Bab’da iki kere yaralandım. Vücudumda 289 dikiş var, kalın bağırsağım yok Sayın Cumhurbaşkanı’ma da ilettim, tekrar Fırat’ın doğusuna operasyon olursa gönüllüyüm dedim” ifadelerini kullandı. Kore gazisi Mustafa Ocak da “Allah, Cumhurbaşkanı’mızı başımızdan eksik etmesin, devamını istiyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...