Bakan Berat Albayrak'tan 'Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin önemli açıklamalar

Düzenleyen:
Bakan Berat Albayrak'tan 'Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin önemli açıklamalar

POLİTİKA Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 'Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak, "Toplam 5 milyondan fazla ülke olarak dünyada en fazla mülteciye ev sahipliği yaparak, terörle mücadele ederek, sivil insan noktasında dünyada en çok maalesef kayıp veren ülkelerden biri olarak, en çok bedel ödeyen ülkelerden bir tanesi değil başında geliyor. Bu kapsamda Türkiye kesinlikle ama kesinlikle taviz vermeyecek." ifadelerini kullandı.

İşte Bakan Albayrak'ın konuşmasından satır başları:

KESİNLİKLE TAVİZ VERİLMEYECEK
Toplam 5 milyondan fazla ülke olarak dünyada en fazla mülteciye ev sahipliği yaparak, terörle mücadele ederek, sivil insan noktasında dünyada en çok maalesef kayıp veren ülkelerden biri olarak, en çok bedel ödeyen ülkelerden bir tanesi değil başında geliyor. Bu kapsamda Türkiye kesinlikle ama kesinlikle taviz vermeyecek. Artık bu ülkenin birliği ve beraberliği kendisine yönelik tehditleri kaynağında kurutma strateji yürütüyor. Uzaktan akıl vermek kolay. Tıpkı bin yıldır olduğu gibi, bazıları geçmiş tarihi çok iyi bilmiyorlar. Türk milletinin tarihini anlamak için son bin yıla bakmak lazım. Bu coğrafyada son bin yıldır nasıl sınavlar, nasıl güçlü refleksler göstermiş? Mehmetçiğimizin dediği gibi 'Bizler şehadete ulaşma mesabesinde bakan bir milletiz'. Bir anne ve baba için büyük acı...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...