Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Yolsuzluk ve algı CHP’nin ustalığı'

'Yolsuzluk ve algı CHP’nin ustalığı'

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar’da partisinin ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu.

Etkinlikte CHP’ye yüklenen Özhaseki şunları söyledi: Gerçekten hizmet etmezler. Cumhurbaşkanımız çok güzel özetliyor, çöp, çukur, çamur bunların belediyeciliği bu kadar. Bir şey daha var bütün yolsuzlukların ana kaynağı bunların belediyelerinde. Son dönemlerde bir şeyi daha ustaca yapmaya başladılar. O da algı operasyonları, siyasi davranış biçim değiştirerek başka türlü şimdi bir hâl üzerine devam ediyorlar. Ustalıkları oldu bu işlerin yalan birinci işleri, algı operasyonları bunların zaten ustalık alanları ve herkesin dünya tarihinde siyasilerin bildiği meşhur Hitlerin Goebbels bunların hocaları oldu. Goebbels’in iki üç tane teorisi var. Birisi diyor ki çok yalan söyleyeceksiniz. Hintlerin propaganda bakanı çok yalan söyleyeceksiniz diyor. Ben CHP’nin başındaki insanın ve etrafındakilerinin ne kadar yalan söylediklerine şahidim. Bire bir yaşamış birisiyim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...