Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'ye gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'ye gidiyor

POLİTİKA Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 13 Kasım’da Washington’a davet etmişti. Ancak Trump’ın seviyesiz mektubu üzerine Erdoğan, “Kendisiyle yapacağım telefon görüşmesiyle kararımı netleştireceğim” demişti.

O telefon görüşmesi dün akşam gerçekleşti. Erdoğan ile Trump ikili meselelerin yanı sıra bölgesel gelişmeleri ele aldı.   İki lider, 13 Kasım’da Washington’da görüşeceklerini yeniden teyit etti. Başkan Trump, Twitter hesabından Erdoğan ile “çok iyi bir telefon görüşmesi” gerçekleştirdiğini belirterek, “Bana, Bağdadi’nin eşi ve kız kardeşinin de bulunduğu birçok DEAŞ üyesinin yakalandığını söyledi” ifadelerini kullandı.
Trump, Suriye sınırı ve YPG/PKK’nın da ele alındığını belirterek, “Erdoğan’ı 13 Kasım çarşamba günü Beyaz Saray’da görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...