Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Akar: NATO Türkiye’yi yalnız bıraktı

Bakan Akar: NATO Türkiye’yi yalnız bıraktı

POLİTİKA Haberleri

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Londra’da gerçekleştirilecek NATO liderler zirvesi öncesinde Euronews’da yayınlanan makalesinde Türkiye’nin birliğe karşı yükümlülüklerini yerine getirmeyi sürdürdüğünü kaydetti.

Buna rağmen NATO müttefiklerinin Türkiye’yi Suriye sınırında YPG-PKK terörüyle mücadelede yalnız bıraktığını belirten Akar, şöyle devam etti: Yeni sınamalar ve ortak güvenlik tehditleriyle kuşatıldığımız bir dünya var karşımızda. NATO, dünyada terörün tüm tezahürleriyle ortadan kaldırılmasında kilit bir öneme sahiptir. Ancak bu mücadele tam kararlılıkla gerçekleştirilmelidir. Aksi takdirde terörle mücadele tümden sorgulanır hale gelebilir. NATO müttefiklerimiz, dünyanın birçok bölgesinde teröristlerle kararlılıkla mücadele etmişlerse de bir bölgede bu görevlerinden geri durmuşlardır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...