Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu birbirlerini alkışladılar

Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu birbirlerini alkışladılar

POLİTİKA Haberleri

Başbakanlığı döneminde, CHP ile koalisyon yapamayan Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile İstanbul’da gerçekleştirilen Avrasya Sanayi ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Olağan Genel Kurulu Toplantısında buluştu.

Burada konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Davutoğlu’nun ‘siyasi ahlak’ yasası ile ilgili sözlerine “Hayatımda duyduğum en güzel cümlelerden birisi” diyerek övgüyle bahsetti. Davutoğlu, bu sözlere alkışla karşılık verdi. Kılıçdaroğlu da Davutoğlu’nun hükûmeti eleştirdiği konuşmasını alkışladı. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun konuşmaların ardından toplantı salonundaki samimi görüntüleri ise dikkat çekti. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu da bu ikiliye eşlik etti. Üçlünün keyifli hâli “İttifak tamam” yorumuna yol açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...